Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Shop's Main Image

Shop.

Check ons ruime aanbod
Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs

Aanhanger kopen? Aanhangers & Trailers!

Als u op zoek bent naar betaalbare aanhangers, dan zit u bij Aanhangers & Trailers helemaal goed. Of u nu een aanhanger zoekt voor particulier of zakelijk gebruik, wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Bent u benieuwd naar wat u bij ons kunt vinden? Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn met onze aanhangers. Het is belangrijk om voor de aankoop van een aanhanger een aantal zaken op een rijtje te zetten. Hoeveel kilogram moet de aanhanger kunnen dragen? Verkiest u een gesloten aanhanger of een plateauwagen? En heeft u al nagedacht over het maximale budget voor uw nieuwe aankoop? De keuze ligt bij u. Wij streven ernaar om het kopen van een aanhanger zo eenvoudig mogelijk te maken.

Aanbod aanhangers

Bij ons vindt u een verscheidenheid aan soorten aanhangers en accessoires. Onze aanhangers zijn beschikbaar in verschillende maten en hebben elk hun eigen specificaties. Bij elke aanhanger worden de specificaties duidelijk vermeld, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ons aanbod begint bij plateau aanhangers en bakwagens, die als de meest basale aanhangers gelden. Het verschil tussen een plateauwagen en een bakwagen zit in de positie van de wielen. Bij plateauwagens bevinden de wielen zich onder de laadbak, wat zorgt voor optimale laadruimte. Als u een kantelbare aanhanger wilt kopen, hebben wij kipper aanhangers beschikbaar. Deze kunnen handmatig of elektrisch worden gekanteld. Naast kipper aanhangers bieden wij ook autotransporters en multitransporters aan, vaak inclusief oprijplaten en handlier. Voor het vervoeren van machines hebben wij machinetransporters. Als u op zoek bent naar een andere type aanhanger, hebben wij allerlei modellen en maten beschikbaar, waaronder motor aanhangers, bagage aanhangers, en gesloten aanhangers.

Hier is een overzicht van de verschillende typen aanhangers die wij aanbieden:

De aanhangers die u bij ons aanschaft zijn standaard RDW-erkend. U kunt eenvoudig online een afspraak maken, en vaak kunt u nog dezelfde dag langskomen, afhankelijk van het benodigde onderhoud of reparatie. Wij staan ook paraat voor iedere aanpassing die u nodig heeft. De garanties op onze aanhangers en motortrailers zijn in overeenstemming met de garantievoorwaarden van de desbetreffende fabrikant. Als u aanspraak wilt maken op de garantie of vragen heeft hierover, neem dan contact met ons op.

Voordelig een aanhanger kopen 

Iedereen is op zoek naar een goede deal, wat vaak meer inhoudt dan alleen maar goedkoop. U wilt natuurlijk een aanhanger kopen die de komende jaren meegaat, met een leverancier die klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen. Dit beschouwen wij als vanzelfsprekend. Daarom bieden wij onze aanhangers voordelig aan, maar met garantie en service voor het geval er iets niet naar wens is of kapot gaat. Wij helpen jaarlijks meer dan 400 klanten die een nieuwe aanhanger kopen. Wat echter nog belangrijker is, is om te bepalen wat een goede, voordelige aanhangwagen is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om voordelig een aanhanger te kopen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Veiligheid staat voorop, en daarom bieden wij alleen aanhangers aan die veilig de weg op kunnen en geschikt zijn voor het vervoeren van lading. Of u nu kiest voor een bakwagen, autotransporter, of plateauwagen, wij staan graag voor u klaar. De prijs van een aanhanger staat altijd duidelijk vermeld bij het product, dus let daar goed op.

Aanhanger kopen in Putten

Wij zijn de grootste dealer van Temared, Ta-No en Nieuwadow aanhangers in Putten, en daarom kunt u bij ons terecht voor het kopen van een aanhanger in Putten. Putten is centraal gelegen in Nederland, wat betekent dat onze locatie gemakkelijk te bereiken is. Aanhangers kunnen tijdens openingstijden worden afgehaald. Als u vragen of opmerkingen heeft over de beschikbaarheid van onze aanhangers, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook de gesloten aanhanger op locatie in Putten vinden.

Vragen over de aanhanger? 

Het is tijd om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment voordelige aanhangwagens en accessoires. Als u nog twijfels heeft of vragen heeft over onze aanhangwagens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder, zodat u de juiste aankoop doet waar u nog lange tijd plezier van zult hebben. Woont u in de buurt van Putten (centraal gelegen in Nederland), maak dan gerust een afspraak! We hebben altijd meer dan 100 aanhangers op voorraad. Bekijk direct onze actuele voorraad; de kans is groot dat het model dat u zoekt meteen beschikbaar is.

Bij ons profiteert u van diverse voordelen:

  • Onze prijzen zijn inclusief nieuw kenteken/tenaamstelling.
  • We verzorgen aanpassingen zelf, zodat uw aanhanger perfect aan uw wensen voldoet.
  • Elke trailer is meestal direct leverbaar, zodat u snel de weg op kunt.
  • U ontvangt een hoge inruilprijs voor uw oude trailer.
  • Als directe importeur bieden wij de laagste prijsstelling, wat u extra voordeel oplevert bij uw aankoop.

Vind jouw perfecte aanhanger

Kom langs of
Bel +31 06-820-971-59
Mail info@aanhangersentrailers.nl
Filters
Filter icon