Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Shop's Main Image

Gesloten aanhangers

.
Check ons ruime aanbod

Alle aanhangers en trailers

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gesloten aanhangers voor optimale bescherming

Ofje nu waardevolle ladingen transporteert, extra beveiliging zoekt, of gewoonweggemoedsrust verlangt tijdens je reis, onze gesloten aanhangers bieden de idealeoplossing. Met hun afgesloten constructie bieden ze bescherming tegen diverseelementen zoals regen, wind, vuil en andere externe invloeden.

Geslotenstandaardwagens zijn ontworpen voor het vervoer van goederen die overdekt vanpunt A naar B moeten worden gebracht, zonder specifieke eisen voor koeling ofandere transportcondities. Hierdoor zijn gesloten trailers perfect geschiktvoor het transport van inboedel tijdens verhuizingen, evenals materialen zoalshout, laminaat, tapijttegels, parketvloeren, elektrische apparatuur en wit- enbruingoed. Daarnaast maken ook kleine groentetelers en bloemenkwekers gebruikvan gesloten aanhangwagens om hun producten naar lokale veilingen te vervoeren.

Gesloten aanhangwagen enkelasser of gesloten bakwagen dubbelasser?

Hetverschil tussen een enkelasser en een dubbelasser is eenvoudig te herkennen aanhet aantal assen en wielen. Een dubbelasser heeft twee assen en vier wielen,terwijl een enkelasser slechts één as en twee wielen heeft.

Geslotenenkelas aanhangers zijn geschikt voor het vervoer van lichtere goederen,terwijl gesloten bakwagens met dubbele assen juist meer geschikt zijn voorextra laadcapaciteit. Dit is echter afhankelijk van verschillende factoren,bijvoorbeeld het al dan niet hebben van remmen op de aanhanger.

Omdathet totale gewicht (aanhanger én lading) meetelt als trekgewicht, is het bijeen zwaardere lading belangrijk om een geremde aanhanger te gebruiken.Ongeremde dubbelassers hebben veelal een lager netto laadvermogen dan eenenkelasser, omdat een dubbelas aanhanger meer weegt dan een enkelas aanhanger.Doordat geremde aanhangers van een remsysteem zijn voorzien, mogen zij zwaarderbeladen worden.

Eenkelasaanhangers zijn, doordat zij lichter en compacter zijn, makkelijker temanoeuvreren en op te bergen. Aan de andere kant zijn dubbelassers stabielerwanneer ze losgekoppeld zijn, waardoor ze eenvoudiger ergens kunnen wordenneergezet. Bovendien bieden ze meer stabiliteit tijdens het trekken achter eenvoertuig, wat resulteert in een hoger laadvermogen.

Watbetreft rijcomfort is er weinig verschil tussen een beladen dubbelasser en eenenkelasser. Onbeladen kan een dubbelasser wel iets minder op en neer wippen daneen enkelasser vanwege het hogere eigen gewicht. In tegenstelling tot wat veelmensen denken, is het een misverstand dat een dubbelasser minder gevoelig is omte slingeren.

Gesloten aanhanger kopen?

Onzegesloten aanhangers zijn ontworpen om aan jouw lading te beschermen. Of het nugaat om een enkelasser, dubbelasser of een aangepaste optie, wij biedengegarandeerd de gesloten aanhanger die jouw lading verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoedeze krachtige gesloten aanhangers jouw ladingen veilig en efficiënt kunnenvervoeren. Maximale laadcapaciteit zonder in te leveren op stabiliteit!

 

Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs

Vind jouw perfecte aanhanger

Kom langs of
Bel +31 06-820-971-59
Mail info@aanhangersentrailers.nl
Filters
Filter icon
No items found.