Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Shop's Main Image

Machinetransporters

.
Check ons ruime aanbod

Alle aanhangers en trailers

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een kantelbare machinetransporter

Een machinetransporter is een aanhangwagen welke speciaal ontworpen is om machines en andere voertuigen te vervoeren. Deze trailers maken het laden en lossen van machines erg gemakkelijk, doordat zij voorzien zijn van een ingebouwd kiepsysteem gecombineerd met een oprijklep.

Voer je dagelijks werkzaamheden uit waarbij je machines zoals een graafmachine, shovel, rupskraan of zelfs een hoogwerker nodig hebt? Dan is een machinetransporter onmisbaar bij het vervoeren van deze machines. Met deze aanhanger kun je vele verschillende machines gemakkelijk van de ene locatie naar de andere locatie vervoeren.

Bij een machinetransporter ligt de laadvloer laag, wat in combinatie met de oprijklep zorgt voor een lage oprijhoek. Hierdoor kunnen er gemakkelijk machines op de aanhanger of juist van de aanhanger af rollen en rijden, ongeacht of de machine wielen of rupsbanden heeft. Machinetransporters hebben een ingebouwd kiepsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om het zwaartepunt van de lading aan te passen, wat zorgt voor meer balans van de lading en daarmee een verkleinde kans op kantelen of schuiven tijdens het transport. Met een machinetransporter wordt het vervoeren van machines niet alleen efficiënter, maar ook veiliger.

Aanhangwagen machinetransporter

Een machinetransporter is onmisbaar bij het vervoeren van voertuigen die niet geschikt zijn voor de openbare weg, zoals een minikraan of heftruck. Dankzij machinetransporters kun je toch op een veilige manier deze machines vervoeren.

Bij het aanschaffen van een machinetransporter is het belangrijk om te controleren watde maximale gewichtscapaciteit van de trailer is. Zorg ervoor dat de machines die je wilt vervoeren binnen de specificaties van de trailer vallen. Naast het maximale gewicht, is het handig om te weten wat de afmeting van het laadplatform is, zodat je zeker weet dat het plateau van de trailer groot genoeg is om desbetreffende machines te vervoeren. Al onze machinetransporters zijn RDW erkend. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van jouw wensen en behoeften, aanpassingen doen aan elke aanhanger. Op deze manier kun je de aanhanger optimaal gebruiken!

Machinetransporter kopen?

Ben je op zoek naar een machinetransporter? Kom gerust langs om al onze machinetransporters met eigen ogen te bekijken! Wij bieden kwaliteitsvolle aanhangwagens aan voor descherpste prijs én al onze aanhangers zijn RDW erkend. Heb je verder nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op, ons team zal je met veel enthousiasme helpen!

Vind jouw perfecte aanhanger

Kom langs of
Bel +31 06-820-971-59
Mail info@aanhangersentrailers.nl
Filters
Filter icon
No items found.