Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs
Shop's Main Image

Bakwagens

.
Check ons ruime aanbod

Alle aanhangers en trailers

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bakwagen aanhanger: voor alle ladingen

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het vervoeren van zware ladingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze bakwagens zijn echte krachtpatsers en staan klaar om al jouw transportuitdagingen aan te gaan. Of je nu bezig bent met verhuizen, het transport van goederen of materiaal, binnen ons aanbod bakwagens vind je gegarandeerd een variant met die de ruimte en duurzaamheid bied je nodig hebt.

Bakwagen: tandemasser voor extra stabiliteit

Met een tandemasser versterk je je transportcapaciteit en verbeter de stabiliteit op de weg. Een tandemassige bakwagen is een bakwagen welke is uitgerust met twee assen in plaats van één. Deze assen zijn achter elkaar geplaatst. De assen dragen samen het gewicht van de aanhanger en de lading die wordt vervoerd. Doordat het gewicht over twee assen wordt verdeeld, wordt de druk per as verminderd. De extra as helpt om de belasting gelijkmatiger over de trailer te verdelen, wat resulteert in een stabielere rit.

Tandemassige bakwagens worden vaak gebruikt in verschillende sectoren, waaronder transport, logistiek, bouw en landbouw, waarde behoefte aan stabiliteit en hogere belastingcapaciteit essentieel is. Of je nu door druk stadsverkeer manoeuvreert of lange afstanden aflegt, de tandemasser zorgt voor een soepele en veilige rit.

Geremde bakwagen: veiligheid voorop

Een geremde bakwagen heeft, in tegenstelling tot een ongeremde bakwagen, een remsysteem dat kan worden geactiveerd om de snelheid van de aanhanger te verminderen of te stoppen. Dit wil zeggen dat een geremde bakwagen uitgerust is met een remsysteem dat kan worden bediend vanuit het trekkende voertuig (meestal een auto of vrachtwagen). Het gebruik van een geremd systeem verbetert over het algemeen de veiligheid tijdens het rijden met de aanhanger. Het stelt de bestuurder namelijk in staat om de snelheid van de aanhanger beter te controleren, vooral bij afdalingen of bij het naderen van stoppunten. 

Er zijn verschillende soorten remsystemen vooraanhangers, waaronder hydraulische remmen en elektrische remmen. Het type dat wordt gebruikt, kan variëren afhankelijk van het model en de specificaties van de geremde bakwagen. Geremde bakwagens worden vaak gebruikt in situaties waar extra controle over de snelheid van de aanhanger nodig is, zoals bij het transporteren van zware ladingen of bij het rijden op heuvelachtig terrein.

Het is belangrijk om te weten dat de keuze tussen een geremde en ongeremde bakwagen afhangt van de wettelijke vereisten inde regio waarin je opereert en de aard van de lading die je van plan bent te vervoeren. Voor zwaardere ladingen en langere afstanden wordt over het algemeen een geremde bakwagen aanbevolen vanwege de verbeterde veiligheid en controle.

Bakwagen trailer: jouw lading, onze zorg

Als geen ander begrijpen we dat elke lading uniek is. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Onze bakwagens tillen jouw transportmogelijkheden naar een hoger niveau. Dankzij innovatieve functies en ontwerpen bieden onze bakwagen trailers de ruimte en flexibiliteit die je nodig hebt. Ontdek ons assortiment bakwagens en laat onsje helpen bij het optimaliseren van jouw transportactiviteiten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Aanhangers en Trailers de ideale partner is voor al jouw transportbehoeften!

Verkoop of ruil je oude trailer in
Verkoop hem direct aan ons voor de hoogste prijs

Vind jouw perfecte aanhanger

Kom langs of
Bel +31 06-820-971-59
Mail info@aanhangersentrailers.nl
Filters
Filter icon
No items found.